Бизнес фотосесия

Професионални бизнес фотосесии. Правим ги!

Предварителната си представа за нас и нашия бизнес хората формират в нашият сайт или страница в социалните мрежи, където очакват да видят както нашите продукти и услуги, така и нас самите. Добрият бизнес портрет е ключов в интернет представянето ни – заповядайте на снимки за вашата бизнес визия.

Предстои Ви рекламна или PR кампания? Този тип фотосесия е подходяща и за това!

Запишете час за фотосесия днес!

Ние ще се свържем с вас възможно най-бързо.

Как протича фотосесията

Избирате подходящата фотосесия и пакет за Вас. Записваме час, според Вашите времеви възможности и графика на студиото. Получавате предварителни препоръки за облекло, грим и аксесоари.
Подготовката за фотосесията започва още преди да сте дошли в студиото - с подготвяне на декори и реквизити. Ако фотосесията включва няколко декора, то всички те ще бъдат подготвени предварително.
В студиото ще получите от мен напътствия как да застанете, на къде да погледнете, каква позиция да заемете. Когато сте повече хора имам грижата да ви подредя. Дружно работим над доброто настроение и усмивки.
До няколко дни на имейла си ще получите линк за избор на кадри от фотосесията. Сами избирате кои кадри да попаднат в селекцията ви за обработка и ретуш. На този етап може да изберете и допълнителни кадри.
Избраните от Вас кадри получават художествена обработка - подравняване, цветност, контраст, острота и лек ретуш. Изпращат се към Вас в дигитален формат, на линк, за да ги изтеглите и съхраните.
Може да поръчате при нас отпечатване на вашите кадри. Работим с ново поколение фото принтер, който отпечатва с изключителни цветове, яркост и острота. Имате избор на вид хартия и размер.

Ценоразпис на бизнес фотосесията

5 Кадъра за 30 минути / 1 Фон / 1 Тоалет

220 лв 140 лв
Намалената цена е с включена отстъпка "портфолио" - право на ползване на кадри от фотосесията за портфолиото на фотографа.
При отказ на право "портфолио" се заплаща редовната цена на пакета.

10 Кадъра за 50 минути / 2 Фона / 2 Тоалета

300 лв 200 лв
Намалената цена е с включена отстъпка "портфолио" - право на ползване на кадри от фотосесията за портфолиото на фотографа.
При отказ на право "портфолио" се заплаща редовната цена на пакета.

Допълнителни кадри

30 лв / брой 20 лв / брой
В случай, че желаете да получите допълнителни кадри над тези в избрания от Вас пакет.
Отстъпката за "портфолио" е актуална и тук.

Бизнес фотосесия във ваша работна среда

По договаряне
Ако желаете заснемане на бизнес портрет в работна среда – да, възможно е – изпратете ни запитване с кратко описание – къде искате да дойдем. За посещение и заснемане във Вашият офис – моля – изпратете ни запитване – с локация и колко лица искате да заснемем.

Заснемане в почивен ден / уикенд

+80 лв
Посочените цени в пакетите са за записани часове 09:00 – 17:00ч. понеделник – петък /работни дни/. Ако желаете снимки в почивен ден / уикенд, или след 17,00ч. се калкулира доплащане над избрания пакет.

Готови ли сте да запечатате момента?

Натиснете бутона и заявете час за фотосесия!

Портфолио на бизнес фотосесии

В света на бизнеса, където външният вид и професионализмът играят ключова роля, бизнес фотосесията е съществен инструмент за изграждане на успешен имидж.

Защо бизнес фотосесия?

Добрият бизнес портрет представя вашата личност, професионализъм и амбиции. Способността му да предаде вашия успех и доверие предопределя първото неприсъствено впечатление, което оставяте у вашите клиенти, партньори и инвеститори.

За вашия онлайн профил

Социалните мрежи и онлайн платформите са най-силните инструменти за вашия имидж, т.к. за кратко време може да привлечете вниманието на много хора. По време на фотосесията заснемаме различни кадри, които може да използвате за различните си уеб платформи и профили.

Личното в бизнес портрета

Всеки бизнес портрет трябва да излъчва спокойствие, авторитет, доверие, самочувствие и начетеност. Същевременно трябва да присъства и личният ви почерк – защо хората трябва и искат да изберат именно вас за свои партньор.

Тази персонализация обсъждаме в подготовката на вашата бизнес фотосесия.

Облекло и аксесоари

Изберете тоалети, които отговарят на вашия бизнес и аудитория. Костюм по мярка винаги ще е отлично решение, но за различните спортен или развлекателен бизнес може да имате нужда от тениска или чифт дънки.

Бижутата, часовници и аксесоари следва да са изчистени, ненатрапчиви и в тон с облеклото.

За повече информация, посетете страницата за Често задавани въпроси.