Фотосесия за рожден ден

Да заснемем празника!

Рожденият ден е радост, смях и торта! А когато всичко това е в студиото – страхотните кадри за гарантирани!

Реакциите, усмивките и учудени физиономии на най-малките са изключително интересни за снимане и разглеждането им след време се превръща в любимо занимание за цялото семейство.

Фото заснемане за рожден ден е чудесен подарък за рожденика – всички прожектори са насочени към него, а на него му остава да събира овациите в целия си блясък. От 1 до 101 години – никога не е прекалено рано или прекалено късно за няколко кадъра.

Чрез няколко снимки разказвам вашата история през моя обектив. Вие ми подавате усмивки, емоции, вдъхновения и надежди, а аз се старая да ги подредя в добре композирани кадри.
Фотографията е начин за споделяне на личните ни истории, които служат за вдъхновение на хората около нас. Тя ни свързва, показвайки ни красотата на света около нас и в нас самите.
Фотографията е ключът към запазването на специални моменти във времето. Тя ни позволява да съхраним спомени за емоции, събития и детайли, които иначе може да избледнеят с времето.

Запишете час за фотосесия!

Ние ще се свържем с вас възможно най-бързо.

Как протича фотосесията

Избирате подходящата фотосесия и пакет за Вас. Записваме час, според Вашите времеви възможности и графика на студиото. Получавате предварителни препоръки за облекло, грим и аксесоари.
Подготовката за фотосесията започва още преди да сте дошли в студиото - с подготвяне на декори и реквизити. Ако фотосесията включва няколко декора, то всички те ще бъдат подготвени предварително.
В студиото ще получите от мен напътствия как да застанете, на къде да погледнете, каква позиция да заемете. Когато сте повече хора имам грижата да ви подредя. Дружно работим над доброто настроение и усмивки.
До няколко дни на имейла си ще получите линк за избор на кадри от фотосесията. Сами избирате кои кадри да попаднат в селекцията ви за обработка и ретуш. На този етап може да изберете и допълнителни кадри.
Избраните от Вас кадри получават художествена обработка - подравняване, цветност, контраст, острота и лек ретуш. Изпращат се към Вас в дигитален формат, на линк, за да ги изтеглите и съхраните.
Може да поръчате при нас отпечатване на вашите кадри. Работим с ново поколение фото принтер, който отпечатва с изключителни цветове, яркост и острота. Имате избор на вид хартия и размер.

Ценоразпис на фотосесия за рожден ден

12 Кадъра за 40 минути в студио

300 лв 200 лв
В пакета е включен 1 празничен декор.
Намалената цена е с включена отстъпка "портфолио" - право на ползване на кадри от фотосесията за портфолиото на фотографа. При отказ на право "портфолио" се заплаща редовната цена на пакета.

20 Кадъра за 60 минути в студио

480 лв 320 лв
В пакета е включен 1 празничен декор и втори фон/декор за семейни снимки.
Намалената цена е с включена отстъпка "портфолио" - право на ползване на кадри от фотосесията за портфолиото на фотографа. При отказ на право "портфолио" се заплаща редовната цена на пакета.

Заснемане на детски рожден ден / 90 минути

370 лв 250 лв
Възможно е заснемането в заведение до 90 минути.
Намалената цена е с включена отстъпка "портфолио" - право на ползване на кадри от фотосесията за портфолиото на фотографа. При отказ на право "портфолио" се заплаща редовната цена на пакета.

Заснемане на детски рожден ден / допълнителни 60 минути

100 лв

Допълнителни кадри

30 лв / брой 20 лв / брой
В случай, че желаете да получите допълнителни кадри над тези в избрания от Вас пакет.
Отстъпката за "портфолио" е актуална и тук.

Изграждане на индивидуален декор

по договаряне
При избор на наличен декор – не се заплаща допълнително над основния пакет.

Заснемане в почивен ден / уикенд

+60 лв
Посочените цени в пакетите са за записани часове 09:00 – 17:00ч. понеделник – петък /работни дни/. Ако желаете снимки в почивен ден / уикенд, или след 17,00ч. се калкулира доплащане над избрания пакет.

Готови ли сте да запечатате момента?

Натиснете бутона и заявете час за фотосесия!

Допълнителна информация

Фотосесия за рожден ден може да направим за рожденици на всякаква възраст.

Фотосесия Cake smash – подходяща за първи или втори рожден ден.

Може да изберете един от готовите ни декори или да ни споделите какъв декор искате да разработим за вас.

Снимаме младата госпожица или млад господин с мама и тати, на тематичен декор и на декор за “размазване на торта”.

Реално не винаги има борба с тортата, често тя се пипа с пръстче, плахо се опитва и по-скоро мама и тати помагат на рожденика да се понацапа с торта за снимките.

Може да донесете торта, мъфини, донъти, плодове… Моля ви само да го съобразите с режима на вашето бебе, за да няма изненади. Тортата трябва да е възможно най-най семпла, като аз от своя страна слагам върху нея, съобразно декора неядлива, но безопасна за рожденика декорация.

Тийнейджъри и винаги млади по дух рожденици

За по-големи госпожици и господа можем да направим интересни и забавни кадри – с балони, пайети, торта, шампанско…

Кога да направим снимките?

Фотосесия за рожден ден е добре да се направи в диапазон един месец преди или след рождения ден, особено за по-малки деца.

Ако желаете да имате кадри за социалните мрежи /или покани и подаръчета за гости/ преди самия рожден ден – то планирайте да направим самото заснемане поне 20-25 дни по-рано.

От къде да вземем тортата за снимките?

Има богат избор, от където може да поръчате тортата за снимките. Можем и да ви препоръчаме сладкарница. А може и да направите торта или по-голям мъфин у дома.

Съобразете външния вид с избраният декор и тематика. Студиото разполага с тематична, неядлива декорация, съобразена с всеки декор. Може да вземете / направите изчистена торта и да я украсим на място в студиото.

За повече информация, посетете страницата за Често задавани въпроси.