За мен

Александра Гочева

Професионален фотограф от 2011 година

Казвам се Алекс и се занимавам професионално с детска и семейна фотография, но смея да твърдя, че все още снимам с ентусиазма на любител – “с любов към фотографията”.

Фотографията много бързо се превърна и в професия, и в страст, и в начин да изразя себе си. Камерата стана естествено продължение на ръката ми.

Снимам от дете, но професионално започнах да снимам 2011г. За мен професионалната фотография е неразделна част от изкуството на фотографията, но тя трябва да може да отговори на определени изисквания и да оправдае очакванията на клиента, имащ нужда от заснемане на хора, продукти или събития.

Години фотографски опит
Години опит с деца
Години от основаването на Фотосесии София
Untitled design
Кадър от детска фотосесия на братче и сестриче с щастливи лица и усмивки, на красив бохо декор.

Моето вдъхновение

Да снимам деца и семейства беше най-естественото нещо с което да започна, отваряйки студио “ФОТОСЕСИИ СОФИЯ”, защото обичам да комуникирам с хората, а общуването с децата е най-добрия начин да не попаднеш в капана на “порастването” и да запазиш детето в себе си.

Повече за мен

Майка съм на Спас и Сара, с кодово име СпаСара, които са абонаментните ми модели и вдъхновения в приключението на детската и семейна фотография. Друг верен спътник във всички забавления и бели е домашното духче – кучето Хера.

Обичам животните и природата, и пътувам винаги, когато имам възможност.

В свободното си време се занимавам или просто се любувам на изкуството в различните му форми – кино, изобразително изкуство, литература… Не крия, че и от него се вдъхновявам за някои фотосесии.

И не на последно място – винаги съм се интересувала от психологията на човека – от това какво ни мотивира да предприемаме подвизи, как общуваме, как изразяваме и развиваме себе си. Това ми помага изключително много при подхода ми към вас, когато ми се доверявате да запечатам вашите усмивки и мили моменти.

Ще се радвам да съм Вашия фотограф!

Коледна снимка от фотосесия на деца и домашен любимец куче - застанали с коледна украса в ръце и очакващи Коледа.

Избирайки мен за ваш фотограф получавате:

Опит при работа с малки деца - работя с деца и техните семейства повече от 20 години. Снимам професионално деца над 5 години.
Изчерпателна информация, помощ и насоки при подготовката за фотосесията, както и през нейното протичане.
Творчески и индивидуален подход - портретната фотография е в голяма степен и психология. Подхождам индивидуално към всеки клиент.
Професионална техника и студио - студиото разполага с пълен набор от оборудване и осветление за професионална фотосесия.
Дизайнерски декори и реквизит - изработваме всеки декор ръчно, пресъздаваме атмосферата за всяка фотосесия
Всички условия, цени и политики са ясно описани и достъпни за клиентите, за да може да направите най-добрият информиран избор за вас.

Очаквам ви с усмивка!

Заявете обаждане от мен за фотографски услуги. Ще отговоря в най-кратки срокове!