Коледна фотосесия

Празнично украсена стая с елха и коледен герлянд, а усмихнатите деца в красиви тоалети очакват с нетърпение да отворят коледния подарък. Прекрасна коледна снимка.

Съхранете магията на Коледа!

Коледните снимки са короната на нашите услуги – най-любимата и предпочитана фотосесия – както за лични семейни снимки, така и за подарък към вашите приятели. Уютни декори, подходящи за семейни кадри, както и декори за самостоятелни снимки на най-малките. Коледа е вълшебство – коледните кадри също! Заповядайте!

Потопете се в приказните сцени, които пресъздаваме, чрез ръчно направените ни декори, носещи духа на Коледа!

Чрез няколко снимки разказвам вашата история през моя обектив. Вие ми подавате усмивки, емоции, вдъхновения и надежди, а аз се старая да ги подредя в добре композирани кадри.
Фотографията е начин за споделяне на личните ни истории, които служат за вдъхновение на хората около нас. Тя ни свързва, показвайки ни красотата на света около нас и в нас самите.
Фотографията е ключът към запазването на специални моменти във времето. Тя ни позволява да съхраним спомени за емоции, събития и детайли, които иначе може да избледнеят с времето.

Запишете час за коледна фотосесия!

Ние ще се свържем с вас възможно най-бързо.

Как протича коледната фотосесия

Избирате подходящата фотосесия и пакет за Вас. Записваме час, според Вашите времеви възможности и графика на студиото. Получавате предварителни препоръки за облекло, грим и аксесоари.
Подготовката за фотосесията започва още преди да сте дошли в студиото - с подготвяне на декори и реквизити. Ако фотосесията включва няколко декора, то всички те ще бъдат подготвени предварително.
В студиото ще получите от мен напътствия как да застанете, на къде да погледнете, каква позиция да заемете. Когато сте повече хора имам грижата да ви подредя. Дружно работим над доброто настроение и усмивки.
До няколко дни на имейла си ще получите линк за избор на кадри от фотосесията. Сами избирате кои кадри да попаднат в селекцията ви за обработка и ретуш. На този етап може да изберете и допълнителни кадри.
Избраните от Вас кадри получават художествена обработка - подравняване, цветност, контраст, острота и лек ретуш. Изпращат се към Вас в дигитален формат, на линк, за да ги изтеглите и съхраните.
Може да поръчате при нас отпечатване на вашите кадри. Работим с ново поколение фото принтер, който отпечатва с изключителни цветове, яркост и острота. Имате избор на вид хартия и размер.

Ценоразпис на коледна фотосесия

Малка коледна фотосесия / 15 кадъра за 35 минути

280 лв 180 лв
За снимки на цяло семейство с до две дечица и един или двама родители. В пакета са включени до 3 декора.
Намалената цена е с включена отстъпка "портфолио" - право на ползване на кадри от фотосесията за портфолиото на фотографа. При отказ на право "портфолио" се заплаща редовната цена на пакета.

Стандартна коледна фотосесия / 20 кадъра за 45 минути

350 лв 220 лв
За снимки на цяло семейство с две или повече дечица и един или двама родители. В пакета са включени до 4 декора
Намалената цена е с включена отстъпка "портфолио" - право на ползване на кадри от фотосесията за портфолиото на фотографа. При отказ на право "портфолио" се заплаща редовната цена на пакета.

Голяма коледна фотосесия / 25 кадъра за 55 минути

420 лв 280 лв
За снимки на цяло семейство с две или повече дечица и баба и/или дядо. Вместо баба или дядо - може да бъде леля, кръстница или друг близък. След уточняване на точен брой хора - ще получите конкретна оферта. Посочената цена е за до двама родители, с до три деца и баба и/или дядо. В пакета са включени до 5 декора.
Намалената цена е с включена отстъпка "портфолио" - право на ползване на кадри от фотосесията за портфолиото на фотографа. При отказ на право "портфолио" се заплаща редовната цена на пакета.

Пълен пакет коледна фотосесия / 25 кадъра за 55 минути

620 лв 420 лв
Включва всичко от "Голяма коледна фотосесия" + всички успешни кадри с базова обработка, с раземер за 10*15см
За семейства, които искат освен кадрите в пакета, да запазят всички физиономии. Това е единствания пакет, в който може да получите посочената пакетна цена за всички кадри, заедно 25 напълно обработени.

Допълнителни кадри

25 лв 15 лв / брой
В случай, че желаете да получите допълнителни кадри над тези в избрания от Вас пакет.

Коледна фотосесия през почивен ден или делничен ден след 17,00ч.

+40 лв
Възможна е фотосесия през събота, неделя или друг почивен ден, както и след 17,00ч. през делничен ден. Ако желаете снимки в почивен ден / уикенд, или след 17,00ч. се калкулира доплащане над избрания пакет. Последен час на редовна цена, без оскъпяване започва в 16,00ч.

Фотосесия на 2 семейства

по договаряне
При желание за общи снимки на приятелски семейства, братовчеди или други обстоятелства, или ако броят на сниманите хора е по-голям - ще получите индивидуална оферта при запитване.

Домашен любимец в коледната фотосесия

100 лв
Провеждат се края на декември и януари месец. Доплащането е за 1 домашен любимец /куче или котка/ към избрания пакет и добавя 5 кадъра.

Коледни декори 2023 година

Коледен декор 2023 - Коледна хижа
Декор “Коледна хижа” е подходящ за снимки на цялото семейство. За този декор е подходящо да се облечете в пастелни тонове, кафяво, да има и нещо бяло в облеклото, може да си позволите тъмно зелено и тъмно синьо. Важно е да има цвят, който да съчетава дрехите на цялото семейство.
Коледен декор 2023 - Коледна кухня
Декор за цялото семейство, решен в червено, зелено, кафяво, може да сложите и нещо в резеда, светло синьо или млечно зелено. Възможно е да донесете пижами в същите тонове, но може да сложите и коледните престилки и шапки, които са в студиото за вас.
Коледен декор 2023 - Коледно капучино
Нежен декор в меки пастелни тонове, светлинки и златисти отблясъци. Подходящ за цялото семейство. За тук са добре дошли отново червено,зелено, кафяво, златисто, бежово. Не забравяйте връхна дреха, шапка, шал, както и почистени обувки, за да се гмурнем в снежната хубост на този декор.
Коледен декор 2023 - Коледна приказка
Декор за най-малките. Много снежен, подходящ за класическите червено, зелено и кафяво. Не забравяйте за чисти ботушки и меко палтенце, за да е магията завършена.
Коледен декор 2023 - Мляко и шоколад за Коледа
Какво по-хубаво от коледа? Коледа с любима напитка и сладки изкушения. Червено, кафяво, бяло, зелено - каквото и да изберете, не забравяйте за доброто настроение и усмивка. Подходящ за двама човека или гушнати повече...

Готови ли сте да запечатате момента?

Натиснете бутона и заявете час за фотосесия!

Как да си запиша час за коледна фотосесия?

Може да запишете час през контактната форма на нашият сайт или директно на имейл [email protected].

Колко струва коледна фотосесия?

Предлагаме ви 4 различни пакета за коледна фотосесия с различни цени и условия – 200 – 450 лв.

В събота и неделя снимате ли коледни фотосесии?

Да. Часовете през уикендите са ограничени и се изчерпват много бързо. Има такса уикенд 40 лв.

Предлагате ли подаръчен ваучер за коледна фотосесия?

Да, може да подарите коледна фотосесия с красив отпечатан ваучер.

Предлага ли студиото дрехи за коледна фотосесия?

Не, студиото разполага с декори и аксесоари, а гардеробът се осигурява от клиентите.

Мога ли да презапиша час за коледна фотосесия?

Презаписване на час е възможно при сериозни и уважителни причини, като е нужно да уведомите фотографа минимум 14 часа преди фотосесията.

Колко кадъра получавам от коледна фотосесия?

Всеки пакет съдържа различен брой кадри – от 15 до 45 бр.

След колко време след фотосесията ще получа кадрите от нея?

До 5 работни дни ще получите галерия за избор, до 10 работни дни от вашият избор ще получите обработените кадри.

Мога ли да закупя допълнителни кадри над пакета от фотосесията?

Да – имате възможност да купите допълнителни снимки при селектирането на избраните кадри.

Мога ли да получа кадрите си по-рано от 14 работни дни?

Да – може да поръчате експресна обработка на кадри по ценоразпис на студиото.

Каква е продължителността на коледната фотосесия?

В зависимост от избрания пакет между 35 и 55 минути.

Възможно ли е да удължим времето на вече започнала фотосесия?

Да – по ценоразпис на студиото, както и ако непосредствено след вашата сесия няма друга.

Мога ли да взема домашният си любимец с мен на коледна фотосесия?

Да – има няколко определени дни за снимки с домашни любимци, може да снимаме и него.

Мога ли да използвам кадрите от коледна фотосесия за рекламни?

Може да договорите рекламна фотография на коледна тематика със студиото. Коледните фотосесии са само за лично ползване.

Разпечатвате ли снимките от фотосесията?

Да – може да поръчате разпечатване на снимки в размер от 9 x 13 cм до размер А3+ / 29,7 x 42 см /.

Празничните моменти са тези, които ни зареждат с усмивки и топли спомени. С настъпването на коледните празници, семейната коледна фотосесия става незабравим начин да запечатате този магичен сезон и да създадете спомени, които ще продължат да ви радват през годините.

Защо Семейна Коледна Фотосесия?

Семейната коледна фотосесия не е просто фотография – това е историята на вашето семейство във вълшебния коледен дух. Тя е шансът да заснемете емоциите, усмивките и топлината, които споделяте с близките си. Всеки кадър е момент, запечатан във времето, който ще ви връща към незабравимите мигове на семейните празници.

Предварителна подготовка

 • Изберете декорите на които искате да се снимате
 • Подгответе подходящо облекло и аксесоари
 • Подгответе най-малките и им кажете какво се очаква от тях

Какво да очаквате

От моя страна може да очаквате много коледно настроение и коледен дух.

Ръчно изработените и подредени, уютни коледни декори ще ви пренесат в приказен свят. Децата най-вероятно ще искат да разглобят и разгледат всяка една елха поотделно…

В края на фотосесията, на излизане гарантирано ще си тананикаме “Jingle Bells”… След 14 работни дни ще имате своите коледни кадри!

За повече информация, посетете страницата за Често задавани въпроси.

Кога трябва да започнете планирането на Коледна Фотосесия?

Планирането на коледната фотосесия е добре да бъде направено още септември – октомври месец, като старта е със записване на час. Спрямо записаната дата е нужно да съобразите и осигуряването на тоалетите за снимките, особено, ако поръчвате дрехи от сайтове с по-дълга доставка.

Защо коледната фотосесия е толкова харесван подарък?

Фотосесията е едновременно преживяване и материален подарък, който остава за красив спомен. Идвайки в украсеното студио с няколко коледни декора и аромат на джинджифилови човечета, разменяйки си подаръци /може да го направите фиктивно или реално с ваши собствени подаръци/, украсявайки елхата – коледното настроение неминуемо идва. А с кадрите от фотосесията може да направите уникални и неповторими коледни картички, както и чаши, рамки със снимки, календари за предстоящата година.

Как да се подготвя за коледни снимки?

Подготовката за снимки е основно относно дрехите и аксесоарите. По самото провеждане на фотосесията е нужно да дойдете навреме и с добро настроение. Добре е предварително да поговорите с децата какво ви предстои, къде ще ходите и какво очаквате от тях. Ако забележите, че има някакво притеснение в децата, то заедно решете дали ще вземете любима играчка или някоя “вълшебна” шапка, която да помага на детенцето в новото приключение по време на снимките.

Кои цветове и мотиви преобладават?

Класическите цветове на Коледа са червено и зелено. Бялото преобладава предимно във външните декори, където има заснежени елхи. Златно и сребърно също са застъпени и добре съчетаващи се с коледната украса.

Обикновено декорите са подготвени така, че да има няколко с по-искрящи и наситени цветове, както и някои които да са по-изчистени и семпли. Така може да изберете тези, които най-добре отговарят на вашият стил и настроение.

Какви подаръци мога да направя със снимките от сесията?

Много от вас избират да направят своите коледни картички, както и допълнение към подаръците за семейството и близките интересни предложения с кадрите от фотосесията.

Можем да ви предложим със вашите снимки:

 • красиви персонализирани картички;
 • календари с колаж за следващата година;
 • чаши за любими напитки с коледен /и не само/ дизайн;
 • интересни висулки за елха;
 • метални ключодържатели;
 • закачливи магнитчета за хладилник;
 • искрящи разпечатки на канава – от 10*15 см до 100*150 см.;
 • пухкави декоративни възглавнички;
 • забавни тениски и др.

Мога ли да подаря фотосесия на мои близки?

Разбира се – към момента това е най-харесваният и избиран подарък от нашият асортимент подаръци. Гарантирано такъв подарък няма да остане незабелязан и ще зарадва получателя му. Ще ви предоставим красив отпечатан на перлена хартия ваучер – с коледен дизайн и много настроение. Всичко, което трябва да направите е да изберете пакет, който да покрива ваучера и да подарите с усмивка.