Фотосесия за бременни

Съхрани момента: 9 Месеца в очакване

Запазете поне част от вълшебното пътешествие на майчинството с фотография за бременни. Всяка извивка, всяка усмивка и всеки нежен момент се превръщат в кадър, запечатан от вашия опитен фотограф – за да направим тези спомени вечни.

Запази час за сесия нека заедно да създадем кадрите на тази скъпоценна страница от живота ви, като уловим грацията, любовта и красотата, които притежава всяка бъдеща майка.

Чрез няколко снимки разказвам вашата история през моя обектив. Вие ми подавате усмивки, емоции, вдъхновения и надежди, а аз се старая да ги подредя в добре композирани кадри.
Фотографията е начин за споделяне на личните ни истории, които служат за вдъхновение на хората около нас. Тя ни свързва, показвайки ни красотата на света около нас и в нас самите.
Фотографията е ключът към запазването на специални моменти във времето. Тя ни позволява да съхраним спомени за емоции, събития и детайли, които иначе може да избледнеят с времето.

Запишете час за фотосесия!

Ние ще се свържем с вас възможно най-бързо.

Как протича фотосесията

Избирате подходящата фотосесия и пакет за Вас. Записваме час, според Вашите времеви възможности и графика на студиото. Получавате предварителни препоръки за облекло, грим и аксесоари.
Подготовката за фотосесията започва още преди да сте дошли в студиото - с подготвяне на декори и реквизити. Ако фотосесията включва няколко декора, то всички те ще бъдат подготвени предварително.
В студиото ще получите от мен напътствия как да застанете, на къде да погледнете, каква позиция да заемете. Когато сте повече хора имам грижата да ви подредя. Дружно работим над доброто настроение и усмивки.
До няколко дни на имейла си ще получите линк за избор на кадри от фотосесията. Сами избирате кои кадри да попаднат в селекцията ви за обработка и ретуш. На този етап може да изберете и допълнителни кадри.
Избраните от Вас кадри получават художествена обработка - подравняване, цветност, контраст, острота и лек ретуш. Изпращат се към Вас в дигитален формат, на линк, за да ги изтеглите и съхраните.
Може да поръчате при нас отпечатване на вашите кадри. Работим с ново поколение фото принтер, който отпечатва с изключителни цветове, яркост и острота. Имате избор на вид хартия и размер.

Ценоразпис на фотосесия за бременни

12 Кадъра за 60 минути

270 лв 180 лв
В пакета са включени 1 визия и 1 фон. Донесете 1 тоалет от личен гардероб за снимка с бъдещия татко и ако има по-големи деца.
Намалената цена е с включена отстъпка "портфолио" - право на ползване на кадри от фотосесията за портфолиото на фотографа.
При отказ на право "портфолио" се заплаща редовната цена на пакета.

24 Кадъра за 80 минути

410 лв 290 лв
В пакета са включени 2 визии и 2 фона. Донесете 1 тоалет от личен гардероб за снимка с бъдещия татко и ако има по-големи деца.
Намалената цена е с включена отстъпка "портфолио" - право на ползване на кадри от фотосесията за портфолиото на фотографа.
При отказ на право "портфолио" се заплаща редовната цена на пакета.

Допълнителни кадри

25 лв / брой 15 лв / брой
В случай, че желаете да получите допълнителни кадри над тези в избрания от Вас пакет.
Отстъпката за "портфолио" е актуална и тук.

Заснемане в почивен ден / уикенд

+60 лв
Посочените цени в пакетите са за записани часове 09:00 – 17:00ч. понеделник – петък /работни дни/. Ако желаете снимки в почивен ден / уикенд, или след 17,00ч. се калкулира доплащане над избрания пакет.

Готови ли сте да запечатате момента?

Натиснете бутона и заявете час за фотосесия!

Допълнителна информация

Ще се радвам да ми се доверите и да запазим този момент заедно.

Фотосесията е лека и приятна, напълно съобразена с положението и състоянието на бъдещата мама.

Кога по време на бременността се снима?

Добре е да я направим през 7-8-ми месец от бременността, но ако сте изтървали момента – и в девети ще успеем.

Препоръчвам на бременните дами да планират и запишат час за своята фотосесия още след трети месец на бременността, за да са спокойни, че в точния момент ще има свободен час.

Фотосесия за бременни в студио

Препоръчвам да направим снимките в комфорта на студиото. Температурата в студиото е контролирана, има възможност за почивка при нужда, вода, напитки, тоалетна… Комфорт, който на външни дестинации са под въпрос.

Друго важно нещо, което е под контрол е светлината – основният инструмент на фотографията.

Рокля и аксесоари за фотосесия за бременни

Студиото разполага с дантели и воали, меко падащи материи, чрез които, по фигурата Ви оформяме идеално пасваща рокля. Възможно е да донесете и собствени дрехи и аксесоари.

Разполагаме с аксесоари в цветовете – класическо синьо, пепел от рози, слънчево жълто, тюркоаз, бяло и черно.

Ако това, че тоалета ще бъде моделиран по вас, по някакъв начин ви притеснява, то може да донесете подходящи дрехи от личния гардероб.

Какво е нужно да донеса?

Донесете хубаво бельо, по възможност и в черно и бяло, телесен тон, както и поне един сутиен с падащи презрамки.

Може да донесете нещо интересно, свързано с вашите професии или хобита. Предупредете ме моля, за да мога и аз да се подготвя.

Не забравяйте неща като: снимки от видеозон, тест за бременност, малки пантофки или панделка… обикновено хората ги подготвят и накрая ги забравят преди да дойдат.

Важно е да носите един тоалет /може дънки с тениска/, който да е съчетан с този на таткото и/или вече по-големи други дечица.

Фотозаснемане извън студиото

Ако желаете фотосесията да е на открито, във вашият дом или на друга дестинация – попитайте ме за възможности и оферта.

За повече информация, посетете страницата за Често задавани въпроси.