Ваучер за фотосесия

Подари незабравимо изживяване на свой близък

Много често избирате да подарите фотосесия на ваши приятели или роднини. Което може само да ме радва. Когато изберете за празник за подарък фотосесия от мен – за мен е истинско признание и удоволствие. Ето защо и старателно подготвям красив ваучер за фотосесия.

За целта може да поръчате дигитален ваучер, който да изпратите по имейл на получателя или да заявите физически такъв, който да му поднесете лично.

Може да закупите ваучер за фотосесия на цената на избрания вид фотосесия.

Всички ваучери се калкулират с отстъпка “портфолио”. Ако изрично желаете да закупите и подарите ваучер на пълната му цена – моля – упоменете го при поръчка.

Ваучерите са с валидност 6 месеца от датата на закупуване.

Необходимо е получателят на ваучера подарък да се свърже с мен и да запишем предварително час, моля да се свържат с мен поне четири седмици преди да изтече валидността на подаръчния ваучер.

Ваучерът не може да бъде разменен за парична равностойност.

Ако ваучерът не бъде използван до крайната дата, обозначена на него, ваучерът се счита за използван.

Красив ваучер за фотосесия с нежен дизайн в пастелни тонове, с изобразена камера и цветя върху него. До готовият за подаряване ваучер има няколко розови лалета за разкош.

Подаръчни ваучери за различни фотосесии

Празничен ваучер за фотосесия с червена панделка и красиви коледни орнаменти, а около него има елхови клонки, шишарки и подаръци.

Ваучерът се отнася за видът фотосесия, описан на него, броят кадри които покрива.

Може да закупите подаръчен ваучер за:

  • фотосесия за бременни;
  • фотосесия за новородени;
  • фотосесия за рожден ден;
  • семейна фотосесия;
  • лична фотосесия;
  • бизнес фотосесия;
  • коледна фотосесия.

Ваучерите за коледна фотосесия са с коледен десен. За останалите услуги е в нежни пастелни нюанси.

Към всеки ваучер, по ваше желание, може да добавите допълнителни услуги, като разпечатване на снимките от фотосесията, изработка на фотокнига или тематични фото подаръци. актуална информация за тях може да получите към момента на поръчка на ваучера.