Детска фотосесия

Уловете невинността: Вечните моменти с едно щракване

Добре дошли в свят, в който спомените са застинали във времето, където смехът на вашите малки деца е уловен завинаги и където всеки важен момент е празник.

Нашата услуга за бебешка и детска фотография е нещо повече от фотосесия; това е вълшебно преживяване, предназначено да запази невинността, радостта и чудото на детството.

Чрез няколко снимки разказвам вашата история през моя обектив. Вие ми подавате усмивки, емоции, вдъхновения и надежди, а аз се старая да ги подредя в добре композирани кадри.
Фотографията е начин за споделяне на личните ни истории, които служат за вдъхновение на хората около нас. Тя ни свързва, показвайки ни красотата на света около нас и в нас самите.
Фотографията е ключът към запазването на специални моменти във времето. Тя ни позволява да съхраним спомени за емоции, събития и детайли, които иначе може да избледнеят с времето.

Запишете час за детска фотосесия!

Ние ще се свържем с вас възможно най-бързо.

С нежно докосване и творчески усет опитният фотограф създава очарователни изображения, които говорят на сърцето.

Независимо дали става въпрос за първата усмивка на новородено, палавата усмивка на малко дете или радостното откритие на дете, аз съм тук, за да направя така, че тези мимолетни моменти да останат за цял живот. Позволете ми да превърна днешните скъпоценни детайли в ценни спомени за утрешния ден.

Как протича фотосесията за деца

Избирате подходящата фотосесия и пакет за Вас. Записваме час, според Вашите времеви възможности и графика на студиото. Получавате предварителни препоръки за облекло, грим и аксесоари.
Подготовката за фотосесията започва още преди да сте дошли в студиото - с подготвяне на декори и реквизити. Ако фотосесията включва няколко декора, то всички те ще бъдат подготвени предварително.
В студиото ще получите от мен напътствия как да застанете, на къде да погледнете, каква позиция да заемете. Когато сте повече хора имам грижата да ви подредя. Дружно работим над доброто настроение и усмивки.
До няколко дни на имейла си ще получите линк за избор на кадри от фотосесията. Сами избирате кои кадри да попаднат в селекцията ви за обработка и ретуш. На този етап може да изберете и допълнителни кадри.
Избраните от Вас кадри получават художествена обработка - подравняване, цветност, контраст, острота и лек ретуш. Изпращат се към Вас в дигитален формат, на линк, за да ги изтеглите и съхраните.
Може да поръчате при нас отпечатване на вашите кадри. Работим с ново поколение фото принтер, който отпечатва с изключителни цветове, яркост и острота. Имате избор на вид хартия и размер.

Ценоразпис на фотосесия на деца

12 Кадъра за 40 минути

280 лв 200 лв
В пакета е включен 1 основен декор за детето и семейни снимки на бял фон.
Намалената цена е с включена отстъпка "портфолио" - право на ползване на кадри от фотосесията за портфолиото на фотографа. При отказ на право "портфолио" се заплаща редовната цена на пакета.

20 Кадъра за 60 минути

410 лв 300 лв
В пакета са включени 2 основни декора за детето и братче/сестриче, както и семейни снимки на бял фон.
Намалената цена е с включена отстъпка "портфолио" - право на ползване на кадри от фотосесията за портфолиото на фотографа. При отказ на право "портфолио" се заплаща редовната цена на пакета.

Допълнителни кадри

20 лв / брой 15 лв / брой
В случай, че желаете да получите допълнителни кадри над тези в избрания от Вас пакет.
Отстъпката за "портфолио" е актуална и тук.

Заснемане в почивен ден / уикенд

+60 лв
Посочените цени в пакетите са за записани часове 09:00 – 17:00ч. понеделник – петък /работни дни/. Ако желаете снимки в почивен ден / уикенд, или след 17,00ч. се калкулира доплащане над избрания пакет.

Готови ли сте да запечатате момента?

Натиснете бутона и заявете час за фотосесия!

Добрата подготовка е предпоставка за отлични резултати.

Избор на декор и тоалет

При записване на часа ще обсъдим и ще изберете декора / фона, на които ще се снима детенцето. Това ще даде насоки за избор на дрешки и аксесоари.

Тоалетът се осигурява от клиентите, в студиото има аксесоари на разположение при необходимост.

Избирайте по-класически тоалети, без големи надписи и картинки на анимационни герои. По този начин след 10-15 години кадрите ще изглеждат актуално.

Фотосесия като на игра

По време на снимките ще има нужда да развеселим детето, да го подтикнем към игра и смях, за да можем да хванем именно това на кадрите. Сътрудничеството тук между родители и фотограф е доста голямо, като напълно подкрепяме максимата “Целта оправдава средствата”.

Различна дестинация за снимки

Ако искате да направим фотосесията на различно от студиото място – моля – опишете ми вашата идея и ще ви изпратя условия и оферта.

Да не забравя…

Донесете за детето поне един допълнителен комплект дрехи, защото винаги може да ни изненада.

За по-малките деца не забравяйте биберон, шише, вода, храна, памперси.

Припомнете си и се подгответе с любими за вашето дете песни, гатанки и смешни истории – със сигурност ще са необходими за отлично настроение.

За повече информация, посетете страницата за Често задавани въпроси.