Лична фотосесия

Търсите вечни спомени? Ние ги рамкираме в снимки!

Личният портрет показва търсени черти от характера ни. Именно в тези снимки можем да си позволим да сме по-артистични. Разкажете ми за вашата концепция за кадри и можем да планираме заснемане с конкретни декори, реквизити, облекло, грим и прическа. Като фотограф мога много да помогна с реализацията на желаната от вас визия.

Гардеробът е от клиента, студиото разполага с набор от аксесоари, които при нужда има възможност да се ползват.

Чрез няколко снимки разказвам вашата история през моя обектив. Вие ми подавате усмивки, емоции, вдъхновения и надежди, а аз се старая да ги подредя в добре композирани кадри.
Фотографията е начин за споделяне на личните ни истории, които служат за вдъхновение на хората около нас. Тя ни свързва, показвайки ни красотата на света около нас и в нас самите.
Фотографията е ключът към запазването на специални моменти във времето. Тя ни позволява да съхраним спомени за емоции, събития и детайли, които иначе може да избледнеят с времето.

Запишете час за фотосесия днес!

Ние ще се свържем с вас възможно най-бързо.

Как протича фотосесията

Избирате подходящата фотосесия и пакет за Вас. Записваме час, според Вашите времеви възможности и графика на студиото. Получавате предварителни препоръки за облекло, грим и аксесоари.
Подготовката за фотосесията започва още преди да сте дошли в студиото - с подготвяне на декори и реквизити. Ако фотосесията включва няколко декора, то всички те ще бъдат подготвени предварително.
В студиото ще получите от мен напътствия как да застанете, на къде да погледнете, каква позиция да заемете. Когато сте повече хора имам грижата да ви подредя. Дружно работим над доброто настроение и усмивки.
До няколко дни на имейла си ще получите линк за избор на кадри от фотосесията. Сами избирате кои кадри да попаднат в селекцията ви за обработка и ретуш. На този етап може да изберете и допълнителни кадри.
Избраните от Вас кадри получават художествена обработка - подравняване, цветност, контраст, острота и лек ретуш. Изпращат се към Вас в дигитален формат, на линк, за да ги изтеглите и съхраните.
Може да поръчате при нас отпечатване на вашите кадри. Работим с ново поколение фото принтер, който отпечатва с изключителни цветове, яркост и острота. Имате избор на вид хартия и размер.

Ценоразпис на фотосесията

10 Кадъра за 60 минути

310 лв 210 лв
Намалената цена е с включена отстъпка "портфолио" - право на ползване на кадри от фотосесията за портфолиото на фотографа.
При отказ на право "портфолио" се заплаща редовната цена на пакета.

15 Кадъра за 80 минути

380 лв 280 лв
Намалената цена е с включена отстъпка "портфолио" - право на ползване на кадри от фотосесията за портфолиото на фотографа.
При отказ на право "портфолио" се заплаща редовната цена на пакета.

Допълнителни кадри

15 лв / брой
В случай, че желаете да получите допълнителни кадри над тези в избрания от Вас пакет.

Заснемане в почивен ден / уикенд

+80 лв
Посочените цени в пакетите са за записани часове 09:00 – 17:00ч. понеделник – петък /работни дни/. Ако желаете снимки в почивен ден / уикенд, или след 17,00ч. се калкулира доплащане над избрания пакет.

Изграждане на декор

По договаряне
В случай, че желаете от конкретно изграждане на декор - можем да го направим, като според обема се договаря и цената.

Готови ли сте да запечатате момента?

Натиснете бутона и заявете час за фотосесия!

Личната фотосесия е възможност да изразите себе си безкомпромисно. От фон до облекло, от изразите на лицето до жестовете на ръцете – всичко е по ваш дизайн. Това е вашият момент да разкажете за себе си без думи.

Нуждата от лична фотосесия

Тази фотосесия е вашият момент да се почувствате уверени и прекрасни. Снимките ще ви покажат в най-добрата светлина и ще подчертаят вашата индивидуалност, за да си припомните колко сте специални всъщност.

Подготовка

Подготовката за лична фотосесия е по-специална. Помислете и си отговорете на следните въпроси:

  • за какво са ви необходими кадрите;
  • каква част от характера си искате да подчертаете;
  • в какъв стил искате да бъде фотосесията;
  • колко кадъра и колко разновидности са ви необходими.

Когато оформите концепцията за това как искате да изглеждате на кадрите може да се обърнете към мен, за да изясним декорите и реквизитите, както и всички останали малки, но важни детайли.

Не се колебайте – щом сте се замислили за лична фотосесия и сте потърсили информация – определено имате нужда от нея. Или това е така за поне една от вашите личности.

За повече информация, посетете страницата за Често задавани въпроси.