Фотосесия за новородено

Малки звезди, големи спомени: Уловете началото

Посрещнете най-новия член на семейството си с портрет, който е толкова уникален, колкото и той самият. Преминала съм специализирани курсове за безопасно заснемане на новородени, за да сте спокойни и сигурни, докато създаваме кадри, които са нежни и красиви като първите дни на вашето бебе.

Запазете час и съхранете миниатюрното съвършенство на вашето новородено бебе, чрез магията на фотографията.

Чрез няколко снимки разказвам вашата история през моя обектив. Вие ми подавате усмивки, емоции, вдъхновения и надежди, а аз се старая да ги подредя в добре композирани кадри.
Фотографията е начин за споделяне на личните ни истории, които служат за вдъхновение на хората около нас. Тя ни свързва, показвайки ни красотата на света около нас и в нас самите.
Фотографията е ключът към запазването на специални моменти във времето. Тя ни позволява да съхраним спомени за емоции, събития и детайли, които иначе може да избледнеят с времето.

Запишете фотосесия за новородено!

Ние ще се свържем с вас възможно най-бързо.

Като опитен фотограф използвам деликатни техники, за да осигуря комфорта на вашето малко дете, докато заснемам кадри, които ще изпълват сърцата ви за цял живот. От мек и спокоен сън до игрива усмивка – аз съм тук, за да замразя времето, така че първите дни да останат винаги с вас.

Позволете ми да бъда част от вашето необикновено начало.

Как протича фотосесията

Избирате подходящата фотосесия и пакет за Вас. Записваме час, според Вашите времеви възможности и графика на студиото. Получавате предварителни препоръки за облекло, грим и аксесоари.
Подготовката за фотосесията започва още преди да сте дошли в студиото - с подготвяне на декори и реквизити. Ако фотосесията включва няколко декора, то всички те ще бъдат подготвени предварително.
В студиото ще получите от мен напътствия как да застанете, на къде да погледнете, каква позиция да заемете. Когато сте повече хора имам грижата да ви подредя. Дружно работим над доброто настроение и усмивки.
До няколко дни на имейла си ще получите линк за избор на кадри от фотосесията. Сами избирате кои кадри да попаднат в селекцията ви за обработка и ретуш. На този етап може да изберете и допълнителни кадри.
Избраните от Вас кадри получават художествена обработка - подравняване, цветност, контраст, острота и лек ретуш. Изпращат се към Вас в дигитален формат, на линк, за да ги изтеглите и съхраните.
Може да поръчате при нас отпечатване на вашите кадри. Работим с ново поколение фото принтер, който отпечатва с изключителни цветове, яркост и острота. Имате избор на вид хартия и размер.

Ценоразпис на фотосесия на новородени

12 Кадъра за 120 минути

390 лв 280 лв
Намалената цена е с включена отстъпка "портфолио" - право на ползване на кадри от фотосесията за портфолиото на фотографа.
При отказ на право "портфолио" се заплаща редовната цена на пакета.

24 Кадъра за 180 минути

520 лв 390 лв
Намалената цена е с включена отстъпка "портфолио" - право на ползване на кадри от фотосесията за портфолиото на фотографа.
При отказ на право "портфолио" се заплаща редовната цена на пакета.

24 Кадъра за 180 минути / Фотосесия за Близнаци

520 лв 390 лв
Намалената цена е с включена отстъпка "портфолио" - право на ползване на кадри от фотосесията за портфолиото на фотографа.
При отказ на право "портфолио" се заплаща редовната цена на пакета.

Допълнителни кадри

30 лв / брой 20 лв / брой
В случай, че желаете да получите допълнителни кадри над тези в избрания от Вас пакет.
Отстъпката за "портфолио" е актуална и тук.

Заснемане в почивен ден / уикенд

+60 лв
Посочените цени в пакетите са за записани часове 09:00 – 17:00ч. понеделник – петък /работни дни/. Ако желаете снимки в почивен ден / уикенд, или след 17,00ч. се калкулира доплащане над избрания пакет.

Готови ли сте да запечатате момента?

Натиснете бутона и заявете час за фотосесия!

Фотосесиите за новородени – най-специалните фотосесии за мен.

Всичко свързано с новия член на семейството е вълнуващо за новите родители – особено за първо дете, но и за всяко следващо. За мен е голямо вълнение да снимам цялата тази красота и еуфория.

Кога се прави фотосесия на новородено?

Фотосесия за новородени се снима 7-21 ден от живота на новороденото бебе.

Разбира се, не отказвам да снимам и по-големи бебоци, но когато са по-големи, те не спят толкова непробудно, обикновено имат колики и е по-трудно и времеемко с позирането. Ако все пак сте изпуснали първият един месец от живота на бебенцето и не сте направили фотосесия – заповядайте. Ще направим най-доброто за което малкият-голям човек позволи, макар и буден и ококорен.

Фотосесиите за новородени се насрочват в светлата част на деня, не по-късно от 16,00ч., съобразно режима и нуждите им.

Безопасна ли е фотосесията за моето бебе?

Да – фотосесията е напълно безопасна за здраво бебе, на възраст над 5 дни. Ако вашето бебенце е родено преди термина, или не бива да го извеждате навън и трябва да ограничите контакта му с хора – по лекарско предписание – моля – уведомете ме. Заедно ще планираме най-правилният момент за снимки на новороденото.

Преминала съм специализирано обучение за снимане на новородени бебенца, както и продължавам да обогатявам знанията си от най-добрите в света специалисти.

Обикновено новите родители са доста притеснени около това да изведат своето бебе в първите му дни. Напълно разбирам тези притеснения, те са нормални за всички родители. Искам да ви успокоя, че по време на фотосесията бебенцета се чувстват добре. Когато са до 15- 21-ви ден, те все още си мислят, че са в корема на мама. Когато създадем и подходяща среда /температура, шум/, то те спят доста дълбоко и снимките не ги притесняват по никакъв начин.

Има и по-чувствителни малки герои и героини, които плачат повече през първите дни, коликите са дошли по-рано. уведомете ме, ако това е така – ще планираме фотосесия, която да е съобразена с вас и вашето дете.

Подходящи ли са условията в студиото за моето бебе?

Фотосесията се провежда в моето студио, в което има всичко необходимо за протичане на фотосесията.

В студиото се поддържа много добра чистота, всички пропсове и материи, които се използват за вашето бебче се почистват и перат преди и за всяко бебенце.

Какво е нужно да нося в студиото?

Разполагаме с набор от дрешки и текстили за повиване и декорация, които използваме при снимките на бебенцето. Необходимо е да донесете само памперси, мокри кърпички, биберон, храна за вашето детенце.

Заснемане на новородено у дома

Ако желаете заснемане на вас и вашето бебе в уюта на вашия дом – попитайте ме за възможни дати и оферта.

За повече информация, посетете страницата за Често задавани въпроси.